Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 11:04   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Erdoğan: "Transfer yapacağız"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, devre arasında mutlaka transfer yapacaklarını, bu konuda teknik direktör Mustafa Denizli'nin çalışma içinde olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanları Levent Erdoğan ve Behçet Ümitlen, dernek ziyaretleri turunda Antalya Falez Otel'de Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı öncesine basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Levent Erdoğan, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Hocamız transferle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Henüz isim olarak detayına girmedik. Ama mutlaka transfer yapacağız. Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Yusuf, şu anda formunun zirvesinde olan bir futbolcu. Orta sahada Delgado gibi değerli oyuncumuz var ama sakatlığı devam ediyor. Hocamızın da söylediği gibi belki her ikisinden aynı anda istifade ederek orta sahayı güçlendirebiliriz. Yusuf, kazanılmış bir futbolcudur. Hiç olmazsa bu devre için bize çok faydalı olacaktır. Sezon sonunda şampiyonluğu alacağız" dedi.
Erdoğan, Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak dernekleri ziyaret turuna çıktıklarını ifade ederek, "Turumuza Akdeniz'den başladık. Hafta sonuna kadar Ege ve Güney Marmara'daki dernekleri ziyaret edeceğiz" diye konuştu.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla