Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 14:28   #21
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Genel olarak yorumlara katılıyorum..Denizlinin özel maçlarda dahi 4 lü savunmayla oynaması iyi bir işaret..Bunu sürekli söylüyorum , 2 sezondur en büyük eksikliğimiz , oyun kuramamamız , savunmadan top çıkartırken çok top kaybetmemiz..hala Çok basit top kayıpları yapıyoruz..Buna Cissede dahil..bi önlibero kullandığı 5 topun 3ünü yada 4ünü rakibe atarmı ya deli olacam.. yani eli ayağı düzgün , iyi hucüm pres yapan bi takım bizi mahveder..kaliteli bir önlibero bu takıma şart..Allahtan elimizde Sivok ve Zapo varda hiç olmazsa ayakları diğer stoperlere göre daha düzgün..Yani bu Uğur İncemana neden forma verilmiyo şaşıyorum..Geldiği ilk gün söyledim Cissenin yerine gözüm kapalı oynatırım..dün akşam oyuna girdi maçı değiştirdi..keza Serdar özkan da aynı şekilde..Sezonun ilk yarısındaki ruhsuzluğundan sıyrılmış..her topu istedi,aldı verdi,çalım attı ahh birde şu son pasları atabilse..Atabilse zaten onu Beşiktaşta tutmamız zor olur. nobre,ekrem,sivok standart performanslarını sürdürdü..Tello kestiği bir kaç top dışında etkisizdi..Holosko oyuna girdi işini yaptı..Ayrıca ben sahada Mesut Özili göremedim..bu performansını gördükten sonra Milli Takımımızı seçmiş ,seçmemiş çokta önemli değil diye düşünüyorum..Serdar Özkan daha yetenekli valla..
Katılıyorum dediklerine, özellikle de Cisse konusunda...Ama Serdar-Mesut kıyaslamasını bu maça göre yaparsak dediğin doğru, Sedar çok daha iyi....Ama Mesut'u değişmem valla ben, Milli takımda oynaması da bizim için çok iyi olur bence...Bu maçı ölçü almıyorum yanii...Denizli'nin maç sonrasında söyledikleri de aynısı zaten, bu tür karşılaşmaları ciddiye almadığını söylüyordu hep...Doğrusu da bu zaten, elbette maçtaki doğrularımız yanlışlarımız önemli, bunları bulup üstünde durmak önemli, ama sadece bu kadar, yenmişiz yenilmişiz hiç önemi yok...