Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2006, 20:04   #1
eFSaNe55
 
eFSaNe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zidane'nin Kafasi Sarki oldu...

Fransa'da ve dünyada büyük yankı uyandıran Zinedine Zidane'ın İtalyan oyuncu Materazzi'ye attığı kafa, müzik yapımcıları ilham verdi.

Zidane'ın kafa darbesine atfen hazırlanan şarkı, Fransa'da yaza damgasını vurdu.

Piyasaya bir hafta önce çıkan "Coup de boule" (kafa darbesi) isimli tek şarkılık albüm Fransa'da en çok satanlar albümler sıralamasında ikinci sıraya yükseldi. Ayrıca, şarkı internetten en çok satılan şarkı durumunda. Yapımcılar, albümün ilk iki günde 17 bin sattığını, internetten 60 bin kişinin şarkıyı indirdiğini açıkladı. Etienne Marcel isimli bir şarkıcı tarafından seslendirilen parçanın nakaratı " Zidane vurdu, ama kupayı kaçırdık, yine de çok eğlendik" şeklinde.

Albüm Madonna, Muse gibi ünlü isimleri bünyesinde barındıran Warner Müzik şirketi tarafından hazırlandı. Şirketin Fransa temsilcisi Thierry Chassagne albümü rekor bir hızla hazırladıklarını belirterek, "Tüm kopyaları 48 saatte bitirdik. Normal şartlarda en az bir ay süren dağıtım sürecini bir günde tamamladık. Şu an albüm Japonya'da dahil olma üzere 20 ülkede satılıyor." dedi. Fransa'da ve dünyada çok tartışılan Zidane'ın kafa darbesinden kar etmeye çalışan yapımcılar, satışlardan memnun olduklarını belirtiyor. Dünya kupası sırasında Zidane'a atfen bir şarkı hazırlayan Fransa'nın ünlü televizyon sunucusu Sebastien Cauet de, tek şarkılık albümün 60 binden fazla sattığını açıkladı.


***ALINTIDIR***
__________________
SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,

HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!!



Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....
eFSaNe55 Ofline   Alıntı ile Cevapla