Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 15:38   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
elia paylaşılamıyor !

Click the image to open in full size.









Hollanda'nın ünlü kulüplerinden Ajax'ın 6.5 milyon Euro ile FC Twente'nin kapısını çalmasının ardından harekete geçen PSV Eindhoven ile Almanya'nın ünlü kulüplerinden Schalke 04, genç futbolcu için FC Twente'ye resmi başvurularını yaparak, tekliflerini sundular.

FC Twente Kulübü'nün başkanı Joop Munsterman, "Ara transfer döneminde Eljero Elia'i kesinlikle satmayacağız" açıklamasını yapmasına rağmen genç futbolcuyu kadrolarına katmak isteyen üç kulübün, tekliflerini 10 milyon Euro'ya kadar yükselttikleri iddia ediliyor. Ara transfer döneminde futbolcusunu satmayı düşünmeyen FC Twente'nin, sezon bitiminde çok iyi bir transfer ücretiyle genç futbolcuyu satacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor'un da transfer listesinde ismi geçen genç futbolcu, taliplerinin artması üzerine yaptığı açıklamasında, "Eğer transfer olacaksam, bu da dünyanın sayılı kulüplerinden birisi olacaktır" dedi.

Genç futbolcunun taliplerinin artması zerine harekete geçen FC Twente, hafta başında genç futbolcu ile masaya oturup mukavelesini 3,5 yıl daha uzatmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla