Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 15:43   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
appiah tam not aldı

Bir süredir adı Tottenham Hotspur ile anılan Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Stephen Appiah’ın kendisi hakkında fikir edinmek için düzenlenen özel maçtaki ‘sınavından’ başarıyla geçtiği bildirildi

Ghanasoccernet adlı internet sitesinin verdiği habere göre Londra ekibinin alt küme takımlarından Hayes’i 2-0 yendiği maçta 80 dakika görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun oynadığı oyunla hem teknik direktör Harry Redknapp’ın hem de kulüp yetkililerinin beğenisini kazandığı, aynı zamanda performansıyla izleyen herkesi şaşırttığı belirtilirken, Appiah’ın sahayı alkışlar eşliğinde terkettiği vurgulandı.
Haberde, maçı izleyen bir kaynağın “Appiah’ın sahada ortaya koyduklarından sonra Tottenham tarafından görmezlikten gelinmesi pek mümkün değil. Tüm maç boyunca çok fazla çalıştı ve kusursuz paslar aktardı” şeklindeki sözlerine de yer verildi. Tottenham teknik direktörü Redknapp’ın, geçen haftanın başından beri İngiliz takımıyla antrenmanlara çıkan ve sağlık kontrollerini de başarıyla geçen Ganalı futbolcuyla ile ilgili kısa zaman içinde bir karar vereceği kaydedildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla