Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
ne yapsın? kadro dışı mı bıraksın? sonra tazminatlarını verip yollasın mı??? bir çözüm söyle o zaman?
denizli taraftarı değilim ben. ama ertuğrul sağlam'ın da bu yabancı transfer yanlışlıkları da sıktı artık! |
Bir şey yapsın demiyorum. Hatta yeni bir yabancı alabilmek adına hata yapılmasın demek istiyorum aynı senin dediğin gibi. Bu işin sonu beş para etmez seriç için yüklü bir tazminat ödeme ile bitmesin diyeyazıyorum. Ayrıca yerine gelecek adam da ne olacak onuda bilemiyoruz neyse yönetime ve hocaya bu konuda güvenmekten başka çaremiz yok, sonuç olarak biz 5 dk düşünüp yazıyoruz onlar 5 gün uyumuyorlar belki de...
Ama söylemek isteidğim şu eğer bir oyuncu ile kesin olarak anlaşıldıysa ve imza sadece kontenjanın boşaltılmasında kaldıysa, o zaman transfer haberleri hakkında konulmak yerine ellerindeki kontenjanın nasıl boşaltılacağına dair açıklamar yapsalar iyi olur ben odan dert yanıyorum. bir de bu operasyon son dakika değilde bir an önce yapılsaydı keşke çünkü sezon başlayacak artık yeni gelen adam takıma alışacak form tutacak vs.
Birde eğer birileri gelsin seriçe teklif getirip alsın diye bir bekleyiş var mı onu merak ediyorum... Seriç kendi mi takım arıyor menajerı mı takım arıyor seriçe Beşiktaş mı takım arıyor asıl bunları merak ediyorum.
Bu konu halledilmediği sürece yeni adam alamıyoruz onun için şu gelicek bu gelicek yabancı alıcaz vs. gibi boş demeçlere sinirleniyorum, işin aslı gerçek durum hakkınd aaçıklamalar bekliyorum ama malesef bu konuda konuşan yok. Yada birşeyler yapılıyor gizli tutuluyor bilemiyorum. ama sinirleniyorum.