KKTC üniversiteleri nispeten daha ucuz olsada Doğu Akdeniz Üniversitesinden mezun biri olarak şunu söylemek isterimki ev kiraları hayat şartları TC üniversitelerini amorti ediyor bu nedenle sakın KKTC ünilerini tercih etmeyin arkadaşlar. Eğitim yerlerde sürünüyor ama sizden torba torba para harcamanız isteniyor. Halkın gözünde kesinlikle öğrenci değil yürüyen para makinesisiniz. Şöle bir örnek vermek gerekirse 3 oda 1 salon standart bir evin kirası (KKTC de aylık kira yoktur yıllık peşin alırlar ve kontrat yoktur anlaşmayı sadece siz ve ev sahibi sözlü yaparsınız) Yıllık peişn 10 000 YTL ve okula baya uzak yerlerden bahsediyorum (G.Magusa için bilenlere Baykal mah. çevresi) sakın bu hainlere para kaptırmayın arkadaşlar tanıtım ofislerinde sürekli yalan dolan mavi diploma falan derler hikaye koca ada da sadece DAÜ de eletronik müh ve mak müh verio mavi diploma dediklerini.
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI |