Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2006, 22:39   #5
syhbyz

syhbyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
niye kaçsın arkadaşım,kaçmak istese gecen sene iki senelik sözleşmeyi niye imzalasın. haklı bi yandan adam,yatagımın altına bile gircekler diyor.adamın yaptıgı işe saygı duyulmuyo,akıl verilmeye kalkılıyo bence dogru söylemiş yani. ******** basın git febelere yalaklan...
bizim medyanın hali malum zaten ama bu muameleyle sadece bizim tigana karşılaşmıyor medya kelle istersin istesin sen bakacaksın kendi işine her nekadar eleştirmek için erken bile olsa takımın hali ortada 9 transfer var kendisinin istediği ama ortada takım yok. diyeceksin ki zamanla olacak. mutlaka öyle ama takım olacak takım bi ışık verir bence tigana da bu ışığı göremedi. dediğin gibi mukaveleyi de yapmış bulundu şimdi yol yapmaya çalışıyor yarın bigün işler iyi gitmezse suçu medyaya atacak kötü giden maçlarda kabahati futbolculara veya ona buna yüklediği gibi. yaptığı işe saygı duyulmuyo demişsin. bu benim de takdir ettiğim gençleştirme operasyonunu tigana değil rıza hoca yapmış olsaydı ve hazırlık maçlarında bu sonuçlar alınsaydı gazete manşetlerini düşünebiliyorum :rıza kumar oynadı kaybetti!!! rıza getirdiği genlerle gitsin vs vs vs... yani demek istediğim işine de yaptıkarına da saygı duyuluyor ama o kendisine güvenip destekleyen futbolcuları tadaftarı yönetimi ve hatta medyayı kötü sonuç örtüsü olarak kullanıyor ve daha sezon başında tamamen kendi eseri olan bi takınla daha sezona başlamadan bu tür açıklamalara girmesi beni kuşkulandırdı açıkcası.........
syhbyz Ofline