Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2009, 10:59   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Daha da iyi olacağız !

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Antalya'daki kampı değerlendirdi.

'Gol yemekten korkmayız'
Süper Lig’de ve Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli Antalya’daki devre arası hazırlıklarını değerlendirdi. Olumlu bir çalışma ortamı bulduklarını belirten terübeli çalıştırıcı, “Bugünlerin faydasını göreceğiz. Az hazırlık maçı oynamamız, olumsuz bir durum değil. Her şey fevkalade... Daha da iyi olacağız. Beşiktaş geriye düştüğü maçlarda bunu kabul etmiyor. Bu bizim için artı puandır. Biz gol yemekten korkmayız. Gol atamamaktan korkarız” dedi.

‘Transfer duruma göre!’
Basın mensuplarıyla perşembe günü düzenlediği kahvaltıda, “Önümüzdeki hafta yeni yabancının takımımızda olmasını bekliyoruz” diyen Mustafa Denizli, transferde farklı bir açıklamada bulundu. Deneyimli teknik adam, “Yabancı transferi için kontenjanımız dolu. Ancak imkanlarımıza bakacağız. Bu konuda sadece, gelirse iyi olur, gelmezse de bir kayıp sayılmaz diyebilirim. Erkan Zengin defalarca Ümit Milli Takım’da oynamış bir futbolcu. Semavi de lig tecrübesi olan genç bir arkadaş. İkisi de faydalı olacak” diye konuştu.

Ve kamp sona erdi
Kara Kartal’ın bir haftalık Antalya kampı sona erdi. Kafile bugün Türk Hava Yolları’nın 12.00’deki tarifeli uçağı ile İstanbul’a dönecek. Dün son kez sahaya inen Siyah-Beyazlılar, akşam da otelin salonunda bir antrenman yaptı. Sakatlığı bulunan Bobo ile Zapotocny otelde kalırken kondisyon ağırlıklı çalışma, çift kale maçla noktalandı. Teknik ekip, çalışmayı sık sık durdurup oyuncuları uyardı.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla