Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2009, 11:17   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 denizli:takımımdan memnunum

BeşiDenizli, kampın devre arasının kısa tutulması nedeniyle uzun sürmediğini, planlanan iki hazırlık maçının da birini oynadıklarını hatırlattı.



Hazırlıkların iyi geçtiğini, 8 gün süren Belek kampının her saatini iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Denizli, ''Kamp dönemi iyi geçti. Fizik olarak herhangi bir sorunumuz yok. Son maç itibariyle takımımdan memnunum. Bu hazırlık dönemi hem ortam, hem de hava değişikliği için önemli bir süreydi. Çalışmalarımızı İstanbul'da devam ettireceğiz'' diye konuştu.



Yusuf'un Belek kampına katıldığını, yeni transfer Erkan Zengin'in de hafta içi İstanbul'daki hazırlık çalışmalarına katılacağını dile getiren Denizli, iki oyuncunun da takıma adaptasyonunun uzun sürmeyeceğini vurguladı.



Erkan Zengin'e yönelik bir soru üzerine de Denizli, ''Büyük takımların ileriye dönük riski olmayan transferleri vardır. Erkan Zengin de, ileriki yıllarda iş yapacak oyuncu olacaktır'' dedi.



Teknik Direktör Mustafa Denizli, kendisinin takıma uyum sağlayıp sağlamadığına yönelik sorular üzerine de, ''Bir takıma uyum sağlamak sadece takımın oynadığı futbolla, çalışmayla olmuyor. Futbolcu ile futbol dışında da uyum sağlamak gerekli. Hem benim futbolcuları tanımam, hem de onların beni tanıması zaman alır. Futbolcuların her an benim isteğim tempoyu oynaması mümkün değildir. Bunları atlatırsak uyumu daha çok sağlayabiliriz'' yanıtını verdi.



Beşiktaş defansında sıkıntı olup olmadığına yönelik bir soruya da Denizli, ''Beşiktaş geriye düştüğü maçlarda bunu kabul etmiyor. Bu bizim için artı puandır. Biz gol yemekten korkmayız. Gol atamamaktan korkarız'' şeklinde yanıt verdi.

ktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalya kampının son gününde yaptığı açıklamada, son maç itibariyle takımından memnun olduğunu söyledi.

Konu y.emre tarafından (18-01-2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir..
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla