Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2009, 11:27   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 denizli:iki yabancıyla görüşüyoruz

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu.
Denizli'nin, takımın kaldığı Gloria Golf Serenity Otel'de gazetecilere verdiği kahvaltıya, yardımcıları Tayfur Havutçu, Zafer Eğer ve Stefano Moreno da katıldı.
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin aldığı başarının çok önemli olduğuna işaret eden Denizli, Avrupa Şampiyonası'nda birinci olan ve yarı finale çıkan takımların teknik direktörlerinin Türkiye'de görev yapıyor olmasının da ender rastlanan bir durum olduğunu vurguladı.
Türk futbolunun birçok ülkeden daha iyi düzeyde olduğunu dile getiren Denizli, ''Çünkü 30-40 yıl önce bizden daha iyi tesislere sahip olan ülkeler, bugün o tesisleri yenileyemediklerinden dolayı beklenen gelişimi sürdüremediler. Ancak, Türkiye özellikle son 10 yılda, bu alanda yaptığı yatırımlarla, iyi seviyeye ulaşmıştır. Türkiye zor bir futbol ülkesi. Belki futbol kalitesi tam istenilen düzeyde değil ama, mücadelelerin yüksek olduğu liglere sahibiz. Türkiye liglerinin özetleri izlenildiğinde, çok güzel goller, üretilen pozisyonlar, çok güzel kurtarışlar, izleyiciyi mutlu eden pozisyonlar var. Bu gelecek için de sevindirici gelişmedir'' dedi.
__________________
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla