Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2009, 22:36   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

'Amacım Metin Tekin'den daha iyi olmak'
Beşiktaş'ın yeni transferi Erkan Zengin, NTV Spor'a birbirinden ilginç ve iddialı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta kalıcı olup, milli takıma yükselmek istediğini belirten Zengin, stil olarak benzetildiği Metin Tekin'den daha iyi olmayı hedeflediğini söyledi.



NTVSPOR
Güncelleme: 22:34 TSİ 18 Ocak 2009 Pazar


Beşiktaş'ın ara transfer döneminde İsveç'in Hammarby takımından transfer ettiği Erkan Zengin, Türkiye'ye geldi.

Yarından itibaren siyah-beyazlıların antrenmanlarına katılacak olan 23 yaşındaki futbolcu, İstanbul Atatürk Havaalanı'na iner inmez NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor servisinden Hakan Gündoğar'a ilginç açıklamalarda bulunan Erkan Zengin, Beşiktaş forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Benim için ani oldu, ama mutluyum. Hammarby'den sonra Beşiktaş'ta oynayacak olmaktan gurur duyuyorum. Elimden geldiği kadar hizmet etmeye ve iyi işler yapmaya çalışacağım" dedi.

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"
İsveç 21 Yaş altı Milli Takımı'nda forma giydiğini, A takıma da çağırıldığını ancak sakat olduğu için oynamadığını belirten Zengin, hedefinin Türk Milli Takımı'nda oynamak olduğunu söyledi.

Öncelikle Beşiktaş'ta kalıcı işler yapmak istediğini belirten 23 yaşındaki futbolcu, "Benim için kendimi Mustafa hocaya ispatlamam çok önemli. Öncelikle Beşiktaş formasını giymek istiyorum. Daha sonraki hedefim ise milli takım olacak" dedi.

"YÜZÜMÜ SİYAH-BEYAZA BOYARDIM"
Küçük yaşlardan beri tuttuğu takımın formasını giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Erkan Zengin, "Biz ailece Beşiktaşlıyız. Küçükken özellikle Avrupa kupası ve derbi maçlardan önce yüzümü siyah-beyaz boyayarak, Beşiktaş maçlarını izlerdim" diye konuştu.

Takımda Nobre ve Delgado'yu yakından tanıdığını ve çok beğendiğini ifade eden Erkan, yaşanacak rekabete da hazır olduğunu söyledi.

Forma için sabırlı olacağını ve çok çalışacağını vurgulayan genç oyuncu, taraftardan da gerçek gücünü görmeleri için zaman istedi.

"METİN TEKİN'DEN İYİ OLMAK İSTİYORUM"
Mustafa Denizli'nin görev vereceği her yerde oynayabileceğini belirten Erkan Zengin, özellikle sağ kanatta ve orta sahada etkili olduğunu ifade etti.

Stilinin Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Metin Tekin'e benzetildiğini anlatan Zengin, "Metin Tekin'i çok beğenirdim. Ona benzetilmek gurur verici, ama benim amacım Metin Tekin'den daha iyi olmak" şeklinde konuştu.

NtvSpor
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla