Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2009, 17:10   #5
D.AMOKACHİ

D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7.750.000 dolar ( 5,9 milyon euroya denk gelir ) bonservis bedeli ödeyerek, bukadar eleştirdiğimiz bir adamı transfer ettik olayın Türkçe meali budur.

Bravo hiçbişey demiyorum seneyede yollar fifalık olurlar.

Bi adam camiada bukadar eleştirilirken ne akla hizmet bu bedelle bonservisi alınır anlamak mümkün değil yaa.

5 milyon euroya aldı bunu ülker ve 3 senede ne oynadı kendine ne değer kattıda bonservisi 1 milyon euro kıymetlendi, adam gibi bi yönetim oturur zaten her alanda haklarımızı gasp eden SÖZDE ANASPONSOR ile çatır çatır pazarlık yapar ve delgado ne oynadıda bu parayı vericez der gerekirse rest çeker ve bu işi ya bedava yada çok daha düşük bi ücrete bitirirdi. Bu adamlar nasıl yoneticidir kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar yada hakikaten başka birşeymi var !!! olayın içinde ben anlayamıyorum. Rest çekilse bu adamlar delgadoyu bu fiyata satabilirlermi sanıyosunuz, mumkun değil. Ben bu olanların bir kabus olması için ve biran evvel uyanmak için dua ediyorum.

Biçok yerde başkanı savunurum iyi niyetinden ve Beşiktaşlılığından yaptığı tüm yanlışlara rağmen şüphe etmem ama bukadar aleni bi şekilde paraların çöpe atılmasını hazmedemem.

Yazıklar olsun, delgadonun alınısına değil ama bu şartlarda alınmış olmasına...

Konu D.AMOKACHİ tarafından (19-01-2009 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir..
D.AMOKACHİ Ofline   Alıntı ile Cevapla