Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2009, 17:31   #36
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sergen kesinlikle Yusuftan iyi futbolcu sana katılıyorum ,ama ayrı bir konuda yazacağım sebeplerden dolayı sergen bu kulüpten içeri bile alınmamalı bence..Ayrıca her oynadığı yerden kovulan bir Sergene beşiktaş kucak açtı ama o Beşiktaş'ta bile 2. yıl problem yarattı..Yusuf oynadığı her yerde baştacı oldu ve 34 yaşında paylaşılamıyor..bu kadarı bile yetmez mi..o kısa dönemi kurtarmak için alındı.İnşallah başarır..onun başarması demek ,Beşiktaşın başarması demektir.Benim için de "asılolan Beşiktaştır"

kısa donemde basarı ıstemıyorum abı benn sergene gelınce abıı sergen besıktasın ozevladır .ve gııtıgı yerde bjklıgınıda gostermıstırr her kulupten kovulması degıl gonderılmesı dersek daha ıııı abııı . ıkıncı ben sergenın ıkıncı yılda sorun cıkardıgını konusunda ozur dılerım katılmıyorum sıze tıgana tumer ıcın sergenı harcadıı ve tumerde besıktası sattııııı

bızım ıcınde aslıolan besıktastır yusuf yedıremıyorum abııı o forma o kadar kuutsalllldır kendısıne yakısanıda bılıyor yakısmayanıda bjk forması yusufa yakısmıyor abııı .ornegın recep cetın cok mu ııı oyuncuydu ama ona o forma yakısıyordu dıger ornek ıse sız daha bılırısnız bulga letckov aldık o donemın en ıyı oyunculardında ama bjk forması yakısmadııı ben bunu anlaltam ısıtıoruumm

kısacası benım tek ıstedıgım bjk bılbao gıbı bjk ta yetısen ve bjkın manevı degerıne onem veren oyuncular alsınnn