Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2009, 18:30   #1
NdeR 1903
Fransa KaRTali
 
NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan'ın ifadesi alınacak

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiraladığı Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası, Kanal 1'deki Telegol muhabiri Devrim Zengi'ye konuşarak; Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın bu sezonki şampiyonluk hedefi üzerine açıklamalarda bulunmuştu.
Denizli'yi eleştiren ve Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olamayacağını söyleyen genç futbolcunun, Siyah-beyazlı yönetim tarafından ifadesinin alınacağı öğrenildi. Şu an için Batuhan ile ilgili bir karar vermedikleri öğrenilen yönetimin, genç oyuncunun yaptığı açıklamalar ile ilgili konuşacağı ve bu açıklamaların gerekçesini sunmasını isteyecekleri bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Batuhan'ın disiplinsiz davranışları ve yanlış hareketlerinin, kendisinin şu anda içinde bulunduğu duruma düşürdüğünü vurguladı.
Erdoğan, Batuhan'ın genç bir oyuncu olmasına rağmen, yaptığı yanlış hareketlerin kendisine zarar vereceğini belirterek, "Batuhan'ın böyle bir açıklamayı neden yaptığını bilmiyorum. Ama kendisiyle bu konuyla ilgili olarak konuşacağız ve bize sunacağı gerekçeler doğrultusunda bu oyuncuyla ilgili bir karar vereceğiz. Kendisi genç bir oyuncu ve bir çok yanlış hareket yapıyor. Türk futbol tarihinde yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncuların yaptıkları yanlışlar sonrası, şu anda düştükleri durum herkes tarafından görülüyor. Batuhan bu tür hareketlere devam ederse, Türk futboluna faydalı olamadan kaybolup gider. Geleceği parlak gözüken bir futbolcu olarak, içine düştüğü bu yanlış durum kendisine zarar verececektir" dedi.


19.01.2009
Kaynak : DHA
__________________
' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat
yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş
milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla