Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2009, 10:14   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
nobre'nin bobo ısrarı

İleri uçta Bobo ile birlikte oynamaları durumunda daha çok gol atacaklarını savunan Beşiktaş’ın kaptanı, "Bazı maçlarda bu sayıyı üçe çıkarırsak, rakiplerimizi korkutur, sonuca gitmekte zorlanmayız" dedi.

BEŞİKTAŞ’ın Brezilya asıllı santrforu Mert Nobre, ligin ilk yarısında gol yollarında yalnız kaldığı için dertli. Bu sıkıntısını teknik direktör Mustafa Denizli’ye aktaran Nobre, "Tek forvet olmuyor hocam. Eğer yanımda biri daha olursa daha çok gol atarız" dedi.

Ligin ikinci yarısında oyun düzeninde yapılacak değişiklikle daha başarılı olacaklarını savunan Mert Nobre, şunları söyledi: "Pozisyona girme açısından sıkıntım yok. Ancak ileride tek başıma kaldığım için kalabalık rakip defansı arasında zorlanıyorum. Tek forvetle oynadığımızda bile rakip ceza sahası içinde çoğalabiliyorsak, çift forvetle daha iyisini yapabileceğimizden kuşkum yok.

Rakipleri de inceliyorum

Zirvenin ortağı Trabzonspor, Umut ve Gökhan ikilisi ile rakip kalede gol arıyor. G.Saray zaman zaman çift, zaman zaman tek forvetle fırsat kovalıyor. Fenerbahçe kadro yapısı gereği tek forvetle mücadele ediyor.

Ben, şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin sistemlerini de yakından takip ediyorum. Ligdeki takımların büyük bölümü katı defans yapıyor. Bu durum, tek forvetle mücadele eden takımların işlerini zorlaştırıyor. Biz bu kilidi ancak çift forvetle açabiliriz.

Rakibe göre sistem

İleri uçta Bobo ya da Holosko ile birlikte oynayabiliriz. Bazı maçlarda bu sayıyı üçe çıkarırsak gol yollarında çözüme daha kolay ulaşırız. İkili forvetle sahaya çıktığımızda, rakiplerimize korku veririz."

Nobre’yi dikkatle dinleyen ve diğer oyuncuların da bu konuda fikrini soran Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Takımın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edeceğiz. Şu anda herkesin fikrini soruyorum. Oynayacağımız maçın önemine göre sahadaki yerimizi alacağız" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla