Konu: Transfer!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2009, 17:46   #1
Bjk-Deniz
 
Bjk-Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Transfer!!

Beşiktaş Bayan voleybol takımı, Amerika milli takımı smaçörü Heather Hughes ile anlaştı...

Devre arasında Amerika milli takımı pasörü Angie McGinnis ile Kate Price`ı transfer eden Beşiktaş Bayan voleybol takımı, Price`dan istediği performansı alamayınca bu oyuncu ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. Haftasonu oynanan Eczacıbaşı maçı sonrası Amerika milli takımı smaçörü Heather Hughes`ı Beşiktaş`ta oynamaya ikna eden yöneticiler, Kate Price ile görüşerek yolları ayırdı. Heather Hughes`ın yarın İstanbul`da olacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Antrenör Bülent Karslıoğlu `` Hughes bizim takip edip almayı çok istediğimiz bir oyuncuydu, görüşmeleri yeni sonuçlandırdık, kendiside gelmeyi kabul edince mecburen Kate ile yollarımızı ayırdık. Hughes Beşiktaş`a büyük güç katacak, biz bu sene Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Bu transfer için yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum``dedi.

Bu arada Voleybol magazin`in yaptığı oylamada Beşiktaş Bayan Voleybol takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu Aroma Bayanlar voleybol liginin en başarılı Antrenör`ü seçildi.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Hayirli olsun..ins sampiyon oluruz...!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Bjk-Deniz Ofline   Alıntı ile Cevapla