Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 12:56   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
starbucks adanaya ilk şubesini açtı :)

Starbucks Adana'ya ilk mağazasını açtı

Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci, Adana'da açtıkları ilk mağazayla bölge halkıyla kahve tutkusunu ve bilgilerini paylaşacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Starbucks Coffee, 115. mağazasını Adana'da Ziyapaşa Bulvarı'nda açtı. Starbucks Coffee Türkiye Genel Müdürü Can İkinci, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, mağazalarında içecek ve yiyeceklerin konularında eğitimli ve yaptıkları işi seven çalışanlar tarafından sunulduğunu belirterek, mağazaya gelen müşterileri misafirleri olarak gördüklerini söyledi. İkinci, şunları kaydetti:
“Misafirlerimizin kendilerini en rahat hissedecekleri, işleri ve evlerinden sonra '3. Adresleri' olarak tanımlayabilecekleri bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Starbucks deneyimini yaşatabilmemizde en önemli desteğimiz, Türk kültürünün karakteristik unsurlarından biri olan misafirperverlik. Starbucks Coffee Türkiye mağazalarında çalışanlarımızın tümü, bu kültürün değerini kendi evlerinde, aileleriyle yaşadıkları gibi, mağazalarımızı ziyaret eden misafirlerimizle de paylaşıyorlar. Adana'da açtığımız ilk mağazayla bölge halkıyla kahve tutkumuzu ve bilgimizi paylaşacağımız için çok mutluyuz.”
Açılışa katılan Vali Yardımcısı Fikret Deniz de İkinci'yi tebrik ederek, yeni mağazalarının hayırlı olmasını diledi. Deniz, Starbucks'ın dünya genelinde ünlü bir marka olduğunu, bu açıdan Adana'da mağaza kurmalarının kentin sosyal gelişimi için de büyük önem taşıdığını vurguladı.
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla