Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 15:56   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Yusuf şoku!

Beşiktaş'ta Yusuf şoku!



Beşiktaş'ta şok !.. Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Şimşek'in dün akşam saatlerinde çekilen MR'ında sağ dizinden sakat olduğu ortaya çıktı. Antalya'da Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçında sağ dizine darbe alan ve dün çekilen MR'ında dizinde ödem tespit edilen tecrübeli oyuncunun Denizlispor'a karşı forma giymesinin çok zor olduğu ifade edildi.

LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Yusuf ile konuşan Teknik Direktör Mustafa Denizli "Sakatlığı yaşaman büyük bir şanssızlık. Kendini iyi hissetmezsen bu hafta dinlen. Seni riske atmak istemiyorum" derken; tecrübeli oyuncunun "Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'nda çıkmak istiyorum. Ağrılarım devam ediyor ama yine de oynamak istiyorum" şeklinde yanıt verdiği belirtildi.

Antalya kampında sakatlanan bir diğer oyuncu Nobre'nin de sağ dizinde ödem tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğü açıklanırken, Brezilyalı futbolcunun Denizlispor maçında forma giyme şansının yüksek olduğu açıklandı.

Bu arada Denizli'nin "Anlaşmak üzereyiz" dediği Kocaelisporlu Semavi Özgür için bazı yöneticilerin "Semavi Beşiktaş'ta oynayacak bir futbolcu değil" diyerek transfere karşı çıktıkları belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören ise Semavi transferine "Yönetim içinde herkesin görüşüne saygı duyarım ama şunu da unutmayın ki bu takımı Mustafa Denizli sahaya çıkartıyor ve hocamızın istediği isimleri takıma katmak da bizim görevimiz" şeklinde yorum getirdi.
kaynak:milliyet.com.tr
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla