Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 20:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
robinho brezilya'da çıktı

Kaka'nın transferinin suya düşmesinin ardından İspanya kampını izinsiz terkederek bir anda şimşekleri üzerine çeken Robinho, sonunda ortaya çıktı.

BBC'ye konuşan 24 yaşındaki yıldız mazeret olarak "Yalnızca Brezilya'ya ailemin yanına gittim. Çünkü ailevi bir konu vardı." ifadelerini kullandı.

En kısa zamanda İngiltere'ye geri döneceğini söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Endişeler gereksiz. Umuyorumki en kısa zamanda geri döneceğim" dedi.

"KAKA YÜZÜNDEN DEĞİL"

Kampı terketme sebebinin Kaka'nın transfer edilememesi iddilarına da değinen Robinho, "Brezilya'dan dönmeme sebebim Kaka transferi değil. Bunun özellikle altını çiziyorum. O, benim çok iyi bir arkadaşım ve O'nun Manchester City'de görmeyi çok isterdim. Zaten Kaka'yı City'e ben tavsiye ettim. Ama o Milan'da kalmayı tercih etti. Kaka'nın kararına saygılıyım" ifadelerini kullandı.

ROBİNHO'NUN İFADESİ ALINACAK

Robinho'nun ortaya çıkmasının ardından Brezilyalı oyuncu hakında konuşan Manchester City Başkanı Garry Cook, "Robinho, hazırlık kampı çerçevesinde disiplin kurallarını çiğnedi. Gerekeni yapmak için İngiltere'ye dönmesini ve kesin bir bilgi vermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla