Alıntı:
palaaa´isimli üyeden Alıntı
çok aptalca konuşuyosun.adam bobodan daha formda napalım şimdi yinede bobo yumu oynatalım sen sebion die.offf nelere varya. |
bana aptalca konusuyorsun diyemezsin ben takimimi seviyorum senin gibi eski ezikleri savunmuyorum yakinda takimin renklerini degstirip sari lacivert yapacaklar sen onada ses cikarmassin...hem bobonun formda olup olmadigini nerden biliyorsun...yedek kulübesinde oturtularak formda olup olmadigini nasil anlariz...nobre cok formdada onun icinmi 3 senede 20 gol atti ve attigi gollere bir bakalim hepsi bos kaleye yada carparak falan karambollerden ne bir adam gecer ne bir asist yapar ne teknik var gelen tüm hava toplarinida rakibe indiriyor sonra yere düsüp faul bekliyor , boboya bir bakalim teknik var adam geciyor hava hakimiyeti var asist yapiyor ama sen hala nobre daha iyi diyorsan böyle her mac yeniliriz iste...birde istedigi paraya bak yillik 2 milyon menejerinikide cabasi bu paralara avrupada ne golcüler vardir ama yok biz eziklerin artiklarini bastacimiz yapalim her mac ilk 11 ve genc boboyu harcayalim hatta satalim gitsin neye lazim