Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2009, 19:15   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 beşiktaş'ı rezil edicem

Erkan Zengin'in İsveçli menajeri Oliver Cabrera, Beşiktaş'ın 50 bin Euro'luk kendi komisyonunu ödememesine çok kızarak "Beşiktaş'ı İsveç basınına rezil edeceğim. Ben hayatımda böyle kulüp görmedim" dedi.
Beşiktaş'ın geçen hafta renklerine bağladığı Erkan Zengin konusunda fakir bir durum yaşanıyor. İsveç ekibi Hammarby'nin yetkisini elinde bulunduran menajer OIiver Cabrera, siyah-beyazlıların kendisine ödemesi gereken 50 bin Euro'nun ödenmemesinden dertli. Türkiye'deki ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan Zengin'i Beşiktaş'a kazandıran Cabrera, 2 gündür yaptığı görüşmeler sonunda Başkan Yıldırım Demirören'in "Menajerlere ödeme yok" sözü üzerine çıldırdı. Geçen hafta Antalya Gloria Otel'de ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan'ın Beşiktaşlı olmasında etkisi bulunan Kabela, Demirören'in "Ödeme yok" sözü üzerine Hammarby Kulübü Başkanı Michael Andersson'u arayarak "Ben hayatımda böyle kulüp görmedim. 50 bin Euro'yu bile veremediler. Ayın 30'una kadar kiralama bedeli olan 100 bin Euro'yu size ödemeleri gerek. Açıkcası ben bunu ödeyeceklerinden de şüpheliyim. Eğer parayı almazsanız Erkan için kiralama faksını Beşiktaş'a göndermeyin" dedi.
-KONYA VE KOCAELİ ERKAN'I İSTEMEMİŞ-
İki Türk menajere de Beşiktaş Kulübü'nün tutumundan dolayı yakınan Cabrera "Benim 50 bin Euro'ya ihtiyacım yok. Onlara bırakıyorum ama İsveç'te onları rezil edeceğim. FIFA'ya gitmek istemiyorum. Gidersem zaten haklı çıkarım. Ama uğraşmak istemiyorum" dedi. İşin garibi Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar aldığı Erkan Zengin'in daha önce Anadolu kulüplerine önerildiği ama istenmediği ortaya çıktı. Konya ve Kocaelispor'a önerilen 23 yaşındaki Erkan için 100 bin Euro kiralama bedeli, kendisi için 85 bin Euro ve sezon sonunda bonservisinin alınması için de 400 bin Euro'luk fiyat biçildiği ama iki kulübün de Erkan'ı almadığı öğrenildi.
__________________
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla