Alıntı:
VeysTube´isimli üyeden Alıntı
Soğuttular desen daha iyi olurdu Adamı resmen aldattılar Teknik direktörken bir başka hocayla görüşmenin başka bir açıklaması olamaz Kendi geleceğini onu bir kenara itenler için harcayamaz Kimse böyle birşey yapamaz Gurur denen birşey var Gurursuz bir başkandan beklenecek hareketler gerçi . . |
birde diğer taraftan bak.Altın her yerde altındır degerlidir.ertuğrul hocayıda altına benzetirsek o altın bjk lilerin kalbinde daha degerlidir.altın ne zaman deger kaybeder ;kırılırsa, ezilirse ve benzer durumlarda.sevgili ertuğrul hocamızda hiç bozulmasın.kendisinin fahriye yaptığı muameleyi yönetimimizde ona yaptı.yaptığı yanlış transferler, 8 faciası, 4 faciası,kazanılmayan fener macları bile gözümdeki degerini düşürmedi taki bursaspor a gidene kadar.ne yaptı biz beşiktaşlı taraftarların en nefret ettiği kulube gitti adı profesyonellik olsada.bunu kaldıramadım + yine yusuf takasında aydın gibi genc yetenekli futbolcumuzu olmazsa olmazlar listesine katmış.neden kendi aldırdığı serici istemedi? burasıda muamma.bu örnekler üst üste gelince ben ertuğrul hocanın içinde beşiktaş aşkı kaldığına inanmıyorum artık.içini hırs kaplamış.bunu ligde görecegiz umarım yanılırım.kendisinden belki sevmeyeni çoktur ama rıza hocamızın yaptığı davranışı beklerdim.batuhan olayında futbolcuyu yanına alarak gerekli düzeltmeleri yaptırdı ve batuhan hakkındada türk futboluna ve beşiktaşa ileride çok basarılı olacak futbolcu yorumunda bulundu.belkide rıza hoca sayesinde çok ii bir golcüyü tekrar kazandık.