Konu: Kadro krizi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2009, 11:23   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kadro krizi

Click the image to open in full size.
Devre arasında genellikle kadro takviye edilir... Ancak Beşiktaş´ta durum farklı. Takımda revizyona giden Kartal, Denizli maçı öncesi 18 kişilik kadroyu oluşturamıyor.

Dört futbolcu gönderildi
Transfer dönemiyle birlikte tüm takımlar kadrolarını güçlendirmek için kolları sıvadı, birçok kulüp hedeflediği oyuncuları renklerine bağladı. Transferin hareketli takımlarından Beşiktaş’ta ise durum biraz farklı... Birçok oyuncuyla temasa geçen Siyah-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmekten çok, elindeki futbolcularla yolları ayırdı. Ali Tandoğan, Batuhan Karadeniz, Emre Özkan ve Tuna Üzümcü’yle yollar ayrıldı, Aydın Karabulut kadrodışı kaldı.

PAF’tan takviye yapılacak
Takımdan ayrılan dört futbolcunun yanı sıra, Delgado ile Bobo’nun sakatlığı sürüyor. Ayrıca Gökhan Zan da kırmızı kart cezalısı... Erkan Zengin’in lisansını dün gece son anda yetiştiren ve listeye dahil eden Beşiktaş, bugünkü Denizlispor maçı öncesinde kadro kurmakta yine de sıkıntı çekiyor. Mustafa Denizli, 18 kişilik kadroyu oluşturmak için PAF’tan takviye arıyor. Büyük bir ihtimalle Kartal maça yine kulübede 2 kaleciyle çıkacak. l Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla