Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2009, 11:47   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Gazeteden öğrendim"

Alman 1.Ligi ekiplerinden Schalke 04´te forma giyen ve transfer listemizde bulunan Fabian Ernst, kulübümüzün teklifiyle ilgili konuştu.

Click the image to open in full size.


Alman 1.Ligi (Bundesliga )ekiplerinden Schalke 04´te forma giyen ve Beşiktaşımızın transfer listesinde bulunan Fabian Ernst (29), kulübümüzün teklifiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş´tan kendisine henüz bir teklifin ulaşmadıgını belirten Ernst, "Beşiktaş´ın benimle ilgilendiğini gazete haberinlerinden öğrendim. Bu durumda ne söyleyebilirim" dedi.

Schalke 04'ün dün akşam 1860 Münih´le 2-2 berabere kaldığı özel karşılaşmada 1 de gol atan Fabian Ernst, maçın ardından adının Beşiktaş´la anılmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

"Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde yanıtın ne olur?" sorusuna tecrübeli orta saha oyuncusu "Tabiki oturup konuşmak lazım.Beşiktaş iyi bir kulüp. İstanbul ise şahane bir şehir. Beşiktaş ile ilgili çok şey bildigimi söyleyemem.Avusturya´da sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçında Beşiktaş'ın iyi bir takım oldugunu gördüm. Şimdi Schalke´de sorumluluklarım var ve bunlar üzerinde çalışıyorum" diye konuştu.

Alman futbolcunun 2010 yılına kadar Schalke 04 alan sözleşmesi devam ediyor.

1979 Hannover Doğumlu ve evli olan Fabian Ernst Erst, 1,83 boyunda ve 80 kilo ağılıgında. 2005 yılından beri Schalke 04´te forma giyen başarılı futbolcu daha önce sırasıyla Hamburg, Hannover ve Werder Bremen´de forma giydi. Werder Bremen´le iki lig şampiyonlugu yaşayan Ernst, 24 kez Alman milli takım formasını giydi ve bir gol kaydetti. 112´si Schalke de olmak üzere Bundesliga´da 312 maçta forma giyen Fabian Ernst 12 gole imza attı.
İbodaca Ofline