Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2009, 12:58   #1
kosaserkan
 
kosaserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Kendini Yaktı!

Beşiktaş gönüllülerinin 1 trilyon harcatarak Yıldırım Demirören'e teslim ettiği stat bakımsızlık ve kirasının ödenmemesi nedeniyle Beşiktaş'tan alındı.

Üç Beşiktaş gönüllüsü tarafından 1 trilyon harcanıp Beşiktaş Kulübü’ne tahsis edilen Yusuf Tunaoğlu Stadı, Beşiktaş Yönetimi’nin bakımını yapmaması ve kirasını ödememesi nedeniyle Beşiktaş’tan alındı.

Zafer Yıldırım, Turgay Ciner ve Mehmet Kazandı tarafından, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün “100 gönüllü 100 tesis” projesi kapsamında kullanım hakkı küçük bir kira karşılığı Beşiktaş’a verilmek kaydıyla yapılan Yusuf Tuna Oğlu Stadı’nın ne bakımı yapıldı ne de kirası ödendi.

Yıldırım Demirören, stadın bakımını yapmayıp, kirasını ödemeyince Gençlik Spor İl Müdürlüğü; Demirören’den sözleşme şartlarının yerine gelmesini istedi. Bir yıl süren yazışmalar sonucunda bir yere varılamayınca stat Beşiktaş’tan alındığı gibi ödenmeyen kiralar nedeniyle Beşiktaş mahkemeye verildi.

Yusuf Tunaoğlu Stadı’nda altyapı maçları oynanıyordu. Yönetimin sorumsuzluğu nedeniyle stat elden çıktı ve altyapının idman yapacak yer bulmakta zorlandığı şu dönemde eldeki en önemli yerde kaybedilmiş oldu.

Kaynak:Beşiktaş Kendini Yaktı!
__________________
Click the image to open in full size.
kosaserkan Ofline   Alıntı ile Cevapla