Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2009, 15:00   #1
delgad01
 
delgad01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Beşiktaşlı duruşu

Fotomaç'ın anlamlı çağrısı futbol camiasını harekete geçirirken, kampanyaya ilk büyük destek, ilklerin takımı Beşiktaş'tan geldi. Bu dev kulübün başkanı, teknik adamı ve futbolcuları "Beşiktaşlı duruşu"na yakışır şekilde hemen harekete geçerek "Filistinli çocuklar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dediler. Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolculardan Rüştü, İbrahim Toraman, Nobre ve Yusuf, "Fotomaç'ın kampanyasını destekliyoruz. Her türlü yardımı yapacağız. Bu çocuklar için tüm futbol camiası üzerine düşeni yapmalı" dediler.

***

Biz varız, ya siz!

* Tarihi çağrımız, federasyondan başlayarak futbol camiasını harekete geçirdi, herkes seferber
* Başkan Özgener: Çocuklara yardım yapmak dünyaya yardım yapmaktır. Bu olayı destekliyoruz
* Başkan Demirören, "Çocuklar asla ölmemeli, bunun için el birliğiyle tüm insanlık çabalamalıdır" dedi

Yangınlar aleminde çocuk olmak... Suda yanmak, Click the image to open in full size.ateşte boğulmak!.. Bir yudum insanlığa hasret kalmak!.. Seçme şansı olsa kim tercih ederdi ki böyle bir hayatı? Onların seçme şansları yoktu!.. Filistin'de çocuk olmak, çocukken büyümek ve büyümeden ölmek demek. Acılar içinde... Çaresiz... Katlanılması çok zor bir hayat yaşamak zorunda olan Filistinli çocuklar şu anda, bir yudum süt, bir lokma ekmek, kanayan yaralarına sürülecek bir ilaç arıyorlar. Tam 2 milyar dolara ihtiyaç olduğunu Birleşmiş Milletler resmi olarak açıkladı. Biz FOTOMAÇ olarak bir kıvılcım ateşlemeye çalıştık. Başbakanlığın organize ettiği kampanyaya tüm futbol ailesinin katılmasi için tarihi bir çağrı yaptık. Sesimizin duyulacağından emindik ve çok şükür yanılmadık.

Sesimizi duyurduk, kenetlendik
Federasyondan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüplerimize kadar herkes sesimizi duydu. Bugün Beşiktaş camiasının mesajlarını, duygularını ve bu anlamlı kampanyaya verdiği desteği sizlerle paylaşıyoruz. Sonra sırada Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu Kulüplerimiz var. Kenetlendik... Tek kelimeyle durum bu. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, çocuklar için yapılacak her türlü kampanyaya her zaman destek vereceklerini söyledi. Özgener, "Çocuklara yapılan yardım, daha güzel bir dünyanın şekillenmesini sağlar. Biz futbolu okullara indirmeye çalışan bir federasyon olarak, çocuklara yardım toplamayı amaçlayan bu kampanyayı destekliyoruz." şeklinde konuştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, FOTOMAÇ'I kutlamakla başladı sözlerine. "Çok iyi bir şey yapıyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum" dedi. Beşiktaş camiasının her şekilde bu kampanyaya destek vereceğini söyledi. Ve başkanın talimatıyla tüm kapılar açıldı FOTOMAÇ'a... Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolcuların görüşlerini aldık.

Hep birlikte: Çocuklar ölmesin!

Evet, futbol ailesi çok anlamlı bir olayda, gücünü bir kez daha göstermeye hazır. Başbakanlığın başlattığı bu kampanya, FOTOMAÇ'ın tarihi çağrısıyla futbol dünyasının en önemli gündem maddesi haline geldi. FOTOMAÇ olarak "Çocuklar ölmesin" diyerek tarihi çağrımızı bir kez daha yinelerken; tüm futbol ailesinin vereceği destekle sesimizin çok daha gür çıkacağına inanıyoruz. Biliyoruz ki, tüm dünya çocukları güzeldir ve biz büyüklerin çıkarları için hiç birinin ölmesi gerekmiyor. Öyleyse gelin siz de bize katılın ve birlikte haykıralım: Çocuklar ölmesin!..
__________________
Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L)

Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!
delgad01 Ofline   Alıntı ile Cevapla