Süper besteler yaptım
Artık İnönü'de baskı değil destek bulacağım. Goller büyük Beşiktaş taraftarı için G.Saray ve F.Bahçe derbileri benim için çok özel olur. Türk vatandaşlığını istiyorum.
BENİ İYİ TANIRLAR
Beşiktaş'ın yeni golcüsü Marcio Ferreira Nobre, yeni sezon öncesi aldı sazı elini, içini FOTOMAÇ'a döktü. İlk olarak Beşiktaş taraftarına seslenen Nobre, "Büyük oyuncular, büyük maçlarda belli olur. Beni tanıyanlar neler yapabileceğimi bilir. Beşiktaş taraftarı tribünde, ben de yeşil sahada en güzel besteler için tüm gücümüzle savaşacağız" dedi.
ŞOVA HAZIR OLUN
Nobre şöyle devam etti: "En gergin çıktığımız maçlar Beşiktaş derbileriydi. Dışarıdan pek hissedilmezdi ama sahada müthiş bir baskı altında kalırdık. Artık bu baskıyı üstümde değil, alacağım sinerjiyle arkamda nissedeceğim. Tribünde yapılacak bestelere, gollerimle yanıt vereceğim. İnönü'de hep birlikte şov yapıp,

eğleneceğiz."
TIGANA SÜPER
Nobre, F.Bahçe'ye de G.Saray'a da gol atacağını iddia ederek, "G.Saray'dan korkmazdım, bundan sonra hiç korkmam. Büyük futbolcular büyük maçlarda gol atar. F.Bahçe derbisinde bunu kanıtlayacağım" dedi. Birkaç maç sonra hazır olacaklarını belirten Brezilyalı, "Tigana'nın dediklerini yapalım, bu bizi başarıya götürecek" diye konuştu.
EMEKLEMEK ŞART!
UEFA için bebek misali emekleyerek gitmek zorunda olduklarını belirten Nobre, "Maç maç kazanıp, ileriye bakaacağız. Sabırlı olursak, Avrupa'da başarı hiç de zor değil" yorumunu yaptı. Türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu söyleyen Brezilyalı, "Aureilo gibi ben de Türk vatandaşı olabilirim. Bundan da büyük gurur duyarım" dedi.
Fatih DOĞAN