Alıntı:
candankolik´isimli üyeden Alıntı
bjk4ever takımın en önemli yeri ön liberodur diosun.ben de sana diorum ki eksik ya da zayıf olduğun her mevki önemlidir.
korayla gökhan zan uyum sağladılar diosun.gökhan zanla ibrahim toramanda uyum sağlarlar sen kafanı yorma.artı gökhan zan sık sakatlanan bir futbolcu.o olmadığında defansın göbeğinde büyük boşluk oluşacak.
sağ kanat ve sol kanatta değil alternatif sezonu çıkarabilecek,11 oynayabilecek adamlarımız bile yok.
sen de çıkmış bu kadar eksiğe ve 1 olan yabancı kontenjanına rağmen fahrili,klebersonlu,defansa adam alındığı takdirde koraylı ön liberoya takviye istiyorsun.
bir de burak yılmaz ı oynatma diyorsun.adam esas yerim forvet dio sen ise iki yönlü orta saha gibi oyna diosun adama.
gerçekten futbol bilgilerimiz ve anlayışlarımız hiç ama hiç birbirini tutmuyor. |
Koray ve Gokhan'in uyumu hakikaten ortada, Toraman stoperde cok hata yapiyordu, Gokhan hava toplarini hallediyor ve Koray ise kademeye girip top cikartiyor, bu defans cok uyumlu, sen bu ikiliyi bozarsan yine basa donersin, Tigana bosuna yer aramiyor Toraman'a, bu ikilinin bozulmayacagini o da biliyor.
Burak konusunda ise yetenekleri vardir, ben de ilk 11 oynamasini isterim, ama oynayacagi bolgede hem kendine hem takima zarari olacaksa oynamasin daha iyi. Bu sistem icerisinde Burak Yilmaz sag ic oynamaz, ya forvette oynar ya forvet arkasinda. Milli macta Fatih Terim Buragi onlibero olarak denedi, ama 5 dakika sonra onu forvete aldi, cunku defans yapamiyor. Bazi arkadaslar sandigi gibi defans sadece topun ve rakibin arkasindan kosmak ve mucadele etmek degildir, dogru mudahelelerde bulunacaksin ve kademeye gireceksin, bunlari Burak ve Ibrahim Akin yapmiyor ve yine kabahat bizim defansin basina patliyor. Ben olsam ileride Delgado-Burak-Nobre uclusunu oynatirim, cunku antrenmanlarda gordugum kadariyla Buragin bitirici vurusu cok iyi ve maclarda calim yetenegi ve top teknigi apacik gozukuyor, ayrica fizik olarak da guclu. Ben Bobo?ya pek isinamadim, adama kale onunde bombosken bir top geliyor, o topu istop edip vuracagina zayif bir kafa vurusuyla pozisyonun icine ediyor, bir Besiktas forvetine yakismaz bu, sonra da takimimin 4 hazirlik macinda 2 gol atinca kara kara dusunuruz.