Alıntı:
cocomombo´isimli üyeden Alıntı
Taraftar LigTV dışarı dediği zaman, erman şansal dediği zaman yönetim çıkıyor resmi siteden özür diliyor. Sözde hakem dün gece kırmızı kart dışında da verdiği kritik ve Beşiktaşımızın 2 puanını çalmaya yönelik kararları hiçbir tereddüt duymadan veriyor, yönetim 3 puanı almış olmaının verdiği haz ile gidip hakem odasına hakemlerden özür diliyor. O zaman biz neden hiç yönetime tepki koymuyoruz... Neden bu küfür eden taraftarlarımız yönetimede küfür etmez? Böylesine yalaka ve hain bir yönetim neden içe sindirilir... işte bende buna anlam veremiyorum... Senin yöneticin dün gidip, o dalkavuk hakemden özür diliyorsa, o yöneticiyi o stada sokmayacaksın!!! Ama biz hep hakem, federasyon bunların peşindeyiz... içimizi temizlemeden dışarı saldırıyoruz... Bundan sonra bir tepki konacaksa, Yalaka yöneticilere konulsun... Artık bırakın maça gitmeyi, maçı izleme şevki bile bırakmadılar... bunun sorumlusu biziz başka kimse değil... Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk... |
çok hakveriyorum sana çünkü özellikle yönetim hakkında söylediklerin tamamiyle doğru