stadda yapılan herşey grupların üzerine kalıyor bu çok saçma.dün ne söylendiyse hep beraber söylendi.hakemin biri çıkıyor bi pozisyonda direk bi kırmızı kart veriyor sen anlamıyosun sora eve gidip bakıosun küfür etti verdim diosun.bakıosun oyuncu gitmiş özür dilemiş.sanki hakemin yaptığı şey sadece onla sınırlı.rakip topu bariz elle keser hakem bey görmez, yan hakemin önünde topu rakibe çarptırıp korner yapılır hakem bey görmez.daha nice şeyi görmez ve tarafım taraftarım diyen insan bunlara normal küfürsüz tepkiler vermesi gerekir....işte öyle olsa keşke ama ne yazıkki olmuyor.sen 4 5 maçtır kırmızı kart ye ama sakin ol.beşiktaşın ceza yemesi için taraftarın ne yaptığı önemli deil bunu anlayalım artık.sen küfür etsende etmesende ceza verilir merdiven dolu der ceza verir alen abi sahaya iner 3lü çektirir ona ceza verilir sanki futbol kocaman bi şovdan ibaret deilmiş gibi..beşiktaşa ceza verilirken hiç bişi düşünülmez.Ben hermaça giderken evden sakin gitmeye çalışıyorum gördüklerime sinirlenmemeye çalışıyorum ama bazı tetikçiler çıkıyo sana yapmadığını bırakmıyo.bu artık canımı sıkıyor.dün o maçı izlerken başıma ağrılar girdi yuhlamaktan olan herşeyi çıkışta taraftar şeref tribününe gidip beşiktaşa karşı olan herşey protesto ettiler ama yok arkadaşlar beşiktaşa sahip çıkan yok..