Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2006, 10:14   #33
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sergen'in yerini doldurmam çok zor"

Beşiktaş'ın yeni transferi Arjantinli futbolcu Matias Delgado,Sergen'in yerini doldurmasının çok zor olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Almanya kampında konuşan Delgado, her Arjantinli futbolcu gibi, kendisinin de idolünün Maradona olduğunu ifade ederek, "Benim de ilahım Maradona. Kimse Arjantin'i onun gibi tanıtamadı. Sadece benim değil, tüm ülkenin idolü Maradona'dır. Şu an futbol oynayanlar arasında ise en çok Valencia'daki Aimar'ı beğeniyorum. Onun gibi olabilmek isterdim. Herşey bir şans aslında. Kimileri bu şansı yakalıyor, kimileri ise yakalayamıyor" dedi.
Milli Takıma seçilmemesinin iki nedeni olduğunu belirten Arjantinli futbolcu Delgado şöyle konuştu:
"Bunlardan birincisi milli takım teknik direktörlerinin gözleri sürekli İspanya ve İtalya'da. Ben Basel'de çok iyi performans sergilemiştim, ama milli takıma çağırılmadım. İkinci neden ise önümdeki oyuncuların çok başarılı olması. Requelme, Aimar ve Saviola gibi oyuncuların olduğu yerde, benim takıma girmem çok zor."
Beşiktaş'tan ayrılan Sergen'in taraftarlar tarafından çok sevildiğinin hatırlatılması üzerine Delgado, "Sergen konusunda çok bilgim var. Türkiye'ye geldiğimde bana herkes ondan bahsetti. Kendisinin yerini doldurmam çok zor. Üzerimde taşıdığım formanın anlamını biliyorum. En azından onun kadar başarılı olmaya çalışacağım. Taraftarın Sergen'i ne kadar sevdiğini biliyorum. Ben de onların sevgisini kazanmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Basel'deki formuna henüz ulaşmadığını da ifade eden başarılı futbolcu, "Kimse bu kadar kısa zamanda eski formuma ulaşmamı beklemesin. Orada kurulu bir düzenim vardı. Şimdi burada ise herşey çok farklı. Bastığın toprak bile farklı. Takım içinde özellikle Brezilyalılarla iyi anlaşıyorum. En azından biraz benzer bir lisan konuşuyoruz. Saha içinde uyum problemimiz var. Kısa zaman içinde bunu aşmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

29.07.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline