Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 14:43   #10
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
trıbunlerın bu kadar agresıf olmasındakı tek sebep hakem hatalarıdır cıfte standarttır. artık bız rakıpten cok hakemın o gun ki psıkolojık durumunu dusunur olduk. burdan stadta kufur edenlere bu yonetım fazla bıle dıyorsunuz ama sız evınızde macı ızlerken hıc mı agresıf olmuyorsunuz ? yapılan haksızlıga evet hakem hatası olabılır mi dıyorsunuz. hıc kımsenın bu haksızlıga sessız kaldıgını dusunmuyorum.
Evet Gökhancım ben evde seyrederken küfür ederim,o benimle duvarlar arasındadır..yada kızmışsam gider karşısına dikilir adam gibi hesap sorarım..öyle binlerce kişinin arasına saklanıp küfür korosuna katılacak kadar zavallı ,aciz değilim..Onbinlerce kişinin bir kişiye toplu küfür etmesi kadar acizce bir şey olamaz bence.o küfürün birşeyi çözmeyeceğini bilecek kadar da kafam çalışır..Yapılan haksızlığı küfürle çözeceğini sanan salaklardan ise hiç olmadım..O edilen küfürlerin ise takıma zarar vereceğini hesaplayacak kadar da kafam çalışır..
Ben Beşiktaşlıyım Gökhancım,hemde herbirinizin yaşı kadar o takımn peşinden koştum,dayaklar ve coplar yedim..ama hiçbir zaman iki kişiyle bile bir kişiye dalaşmadım..kızdığım ,sinirlendiğim,hesap sormak istediğim kişinin karşısına tek olarak dikildim..binlerce kişinin eteği altına saklanarak hesap sormadım..