Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 15:54   #36
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hepimiz burada beşiktaşımız için olduğumuzu unutmayalım abilerim ve kardeşlerim ... Hepimiz gidici Beşiktaşımızın kalıcı olduğunu unutmadan saygı çerçevesinde kişisel hakaretlere varacak şeyler yazıp birbiremizi kırmamamız gerektiğini düşünüyorum... Hele ki kimse kimsenin beşiktaşlıllığını tartışması ortamı germekten başka bir işe yaramayacaktır...

Küfür konusunda hiç kimse maçlara gidipte ben küfür edeyimde rahatlayayım diye gitmediği bir ortamda küfür edenler Beşiktaşlı değildir demekte sadece abes-i iştigal eden ifadedir... Eski dönemlerde maçlara giden büyüklerimi her ne kadar o dönemler böyle şeyler olmazdı deselerde bu sadece maçlara özgü olmayan günlük yaşamımızda bile küfürün sosyal bir sorun olduğunu kabul etmeleri gereken bir durumdur... Ki keza küfür eden arkadaşlarımızda hiç bir zaman küfür herşeyi çözer diye bir iddiaları yoktur esas haklarımızı savunması gerekenlerin acizliği sebebiyle böyle bir tepki vermelerine sebep olmaktadır...

Son olarak burda küfür eden taraftar değil etmeyen taraftardır tartışmalarından ziyade hakkımızı nasıl savunabilir ve böylelikle de küfürün önüne geçebiliriz bunları konuşmamız GEREKMEKTEDİR !!!

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla