Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 15:56   #37
cocomombo
Düzce Kartalı

cocomombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Taraftar olarak kendimizi eleştriceksek, herkes külahını önüne koysun...

Benim yaşım 23! Ben kapalıya 17 yaşımda girdim, 20 yaşımda çıktım açık tribüne geçtim ve 2 senedirde stada dahi gitmiyorum...

Neden?

Çünkü kapalı üst o zamanlar hızlı çağlarımız olduğu için çok cazipti... Kapalı üst dediğin zaman akan sular dururdu... Peki ne oldu? Alkol alıp maça gelenlerin kavgaları, 5'erli 10'arlı gelen grupların burası bizim yerimiz diyerek yaka paça bir kenara ayırmaları bıktırdı... Sonra alt kata indim... Orada ne oldu? yukarıdan gelen içi idrar dolu pet şişeler, boş plastik bardaklar vs... Kafamıza yağdı... Alt katta da her zaman ki gibi kavgalar vardı... O zamanlar her tezahürat küfürlüydü... Kapalıdaki bayan sayısı bir elin beş parmağını geçmezdi... Gözümün önünde 4-5 yaşlarında çocuk ezildi, babası kurtarmaya çalışıyor bizde aradayız tribün karışmış... Lanet olsun dedim açığa geçtim... Açık tribünde bir sene maç izledim sonra demirörene sinirlenip, bıraktım bir dahada maça gitmedim... Orada burada tv'den izledim... Bunu neden yazdım, karetta2002 abimin yazısını okudum, söylediklerinde haklı... Tribün çok kötü yolda yıllardır... Herkes özeleştri yapsa böyle olmaz... Biz orada Beşiktaş için varız... Stat kapısında kalır, kişilikler, kimlikler! Statta herkes Beşiktaş taraftarı...

Nacizane görüşlerimdir... Kimseyi kasteden bir yazı değildir... Olan ve biten yazılmıştır...