Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 18:06   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dereli saz çalsın!

Dereli saz çalsın!

MUSTAFA, şampiyonluk için hem seyredenlere, hem oynayanlara yeşil ışık yakıyor. Dünkü maç kazanılmazsa olmaz cinsindendi, kazanıldı. Mustafa'nın hesabını kitabını bilemem. Benim tuttuğum bakkal hesabı var. İlk 5 maç için 15 puan olursa Beşiktaş zirvenin içinde kalır diyorum. Dün ilki geçildi. Belki de Beşiktaş bu sezon hiç sıkıntıya düşlediği bir geceyi yaşadı. Skor daha da fazla olabilirdi. Ama Denizli'nin galibiyeti veya beraberliği olmazdı. Tamamen tek taraflı bir oyun oldu.

BEŞİKTAŞ'IN 15 ile 30. dakika arasında oyuna getirdiği bir tempo var, onu çoğalttığı zaman bayağı iş görürler. O aralar gol geliyorum diye bağırıyordu, Beşiktaş'ın oyuncusu değil de, rakibin oyuncusu attı. Gol için Nobre'ye ayrı bir paragraf açmak istiyorum.

EN İYİSİ SIVOK'TU

BİR işe yarıyor olmak en ulvi duygudur. İşte bu kardeşte bu duygu var. Ona helal olsun. O goldeki baskısı golü getirdi. Onun dışında da oynadığı futbolla Sivok'tan sonra takımın en iyisiydi. Sivok da her girdiği topu havada da, yerde de çürüttü. Onun bu olumlu futbolu arka göbekte oynayan İbrahim ile Zapo'ya büyük bir ferahlık getirdi. Çünkü ikisi de kontrolsüz hamle yapan oyuncular. Önlerindeki tampon oyuncu iyi oynadığı zaman, onlar da iyi oynuyor. Tabii ki bir gözüm maçta, bir gözüm de Yusuf'taydı. İlk maçı olması onun zorluğuydu. Ama yine de az ama öz işler yaptı. Ve ben bu takıma çok faydalı olacağım sinyallerini verdi.

BEŞİKTAŞ'TA en büyük kaos kolay kart görme kaosu. Bunda hakemlerin de payı var. Ben Dereli'yi geçen hafta sonu bir spor programında saz çalarken seyrettim. Çok güzel saz çalıyor. Ama iyi düdük üflemiyor. Dün akşamki oyunda her iki taraf için de gösterdiği kartların yarısı yanlış kart. Bu ceza kartı be kardeşim. Sen hediye kartı gibi kullanıyorsun.

DENİZLİ takımı bu ligin mütevazı takımlarından birisi. Güçleri yetmedi. Böyle oynayarak puan da çıkmazdı. Yalnız gözüme çarpan, Denizli'de Feridun diye bir kardeş var. Ben böyle bir futbolcu görmedim. Her topu ya taca, ya kornere attı. Ya güzel kardeş; top senin takımında kalırsa bir şeyler olur. Senin gibi 2 arkadaşın daha olsa, her maç 10 gol yersiniz.

VEDAT OKYAR
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla