Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 18:10   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Timsah ''Sağlam'' başladı!

Ertuğrul Sağlam'lı Bursaspor, Turkcell Süper Lige 3 puanla başlangıç yaptı.. İkinci yarının ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden yeşil beyazlılar, Maxim Romashenko ve genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın golleriyle 2-0'lık galibiyete uzandı..

Click the image to open in full size.


Sağlam: "Önemli işler, yürekli insan ister"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından 2-0 gibi çok net skorla ayrılmalarının, kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Hacettepe maçlarında alacakları sonucun, Bursaspor'un bundan sonraki dönemdeki hedeflerini belirleyici olacağını belirtti.
Bu açıdan alınan 3 puanın önemine işaret eden Sağlam, ''Maç, iyi bir başlangıç yaparak, taraftarımıza 3 puan hediye edebilmek, oyuncularımızın özgüvenini biraz daha yukarıya çıkarabilmek ve moral motivasyonumuzu biraz daha artırmak açısından son derece önemliydi'' dedi.

Sağlam, maçtan önce soyunma odasında oyuncularıyla yaptığı konuşmayı ise şu sözlerle anlattı: ''Soyunma odasında oyuncularıma, 'Önemli işler yürekli insan ister. Çıkın bugün sahaya, yüreğinizi ortaya koyun. Bursaspor'un ne kadar önemli bir takım olduğunu ve bundan sonraki dönemde ne kadar büyük başarılara imza atabileceğini, önce kendi taraftarınıza sonra da bütün ülkeye gösterin' dedim. Onlar da sorumluluklarının bilinciyle çok üst düzeyde mücadele ortaya koydular.''

Maçta çok sayıda gol pozisyonları bulunduğunu belirten Sağlam, ''Final paslarını değerlendirebilsek, biraz daha farklı sonuç alabileceğimiz karşılaşmadan 2-0 gibi çok net skorla ayrılmak, bizi çok mutlu etti. Oyuncularımıza ve bu galibiyette en az onlar kadar etkili olan taraftarımıza, çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Sağlam, Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Bundan sonra bir diğer büyük hedefimizin olduğu kulvarda mücadele edeceğimiz Fenerbahçe karşılaşmasını yaşamak zorundayız. O karşılaşmadan da bizi yarı finale yükseltebilecek avantajlı skorla dönebilirsek, ilk planda oynadığımız bu karşılaşmalardan istediğimiz sonucu almış olacağız'' diye konuştu.

Konu İbodaca tarafından (25-01-2009 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla