Beşiktaş,başta yönetimi,kongresi,takımı,sporcuları ,medyası ve biz taraftarı ile bir değer erozyonu,bir çürüme yaşamaktadır..Bu çürümenin getirdiği başarısızlıklardan ,rezaletlerden kimse ders çıkarmamaktadır..Yukarıda saydıklarımdan hiçbirisi tek başına koca bir camiayı bu günkü durumuna getiremez..Ama maalesef kimse kabahatin bir kısmının kendinde olduğunu kabul etmemektedir.
1-Yönetim; Serdar Bilgili ye küfür ederek gönderen,kapalı trübün seyircisi ile organik ve duygusal (!) bağı olan başkan ve adamları bence tartışılmayacak kadar kötü bir yönetim göstermektedir.Her türlü hatadan arınmış gibi kabahati hep sahadaki utbolcu ve antrenörde arayarak bir yönetimin göstereceği en büyük aymazlığın içindedirler.Kulüp tarihinin en büyük rezaletlerini bu camiaya yaşatmışlardır..
2-Sporcular ve Hocalar; Asla ve asla hangi takımın formasını giydiklerini idrak edememişlerdir..Bir büyük takım gibi oynamamış ve bir büyük takım gibi kazanıp büyük takımgibi kaybetmemişlerdir
3-Medya; Kesinlikle oyunu kuralına göre oynamamış,bir yerlere şirin görünmek adına takımın doğranmasına seyirci kalmışlardır.En acı olanı da "kendi çocuğumuz" dediklerimiz de bu çarkın içindedir..Koyu bir GS li olduğunu bildiğimiz ,Hıncal Uluç bile Beşiktaşı daha çok korumuştur..
4-Kongre; Bir takımın yönetimi bu kadar büyük rezaletler imza atıyorsa ve hala seçiliyorsa yada Başkan hala bu kongreye güvenip " adayım" diyebiliyorsa..bana göre o kongre,en hafif deyimi ile "bir sürü kukla" dır bence
5-Taraftar; hadi bu yönetim rezil,hep kabahati futbolcuya ,hocaya buluyor..ya tarftar? 3 maç kötü oynayan adam gitsin,hoca gitsin..ama taraftar kalsın..Yönetime stadda en ufak serzeniş yok..hakeme küfür,rakibe küfür,kendi oyuncuna küfür..sonra seyircisiz maçlarda kaçan puanlarla şampiyonluklar gidiyor ..Geçen sene kaç puanla kaçtı şampiyonluk ? 3 puanla kaçtı ..peki kaç maç taraftar yüzünden seyircisiz oynandı..Buyurun hesaplayın..
Arkadaşlar..hepimiz aynı gemideyiz..herkes suçunu, kabahatini bilecek ,dönüp kendine bakacak..Yönetimde ,taraftarda,hoca da ,sporcu da herkes üzerine düşen hata payını kabullenecek ..Başlık çok güzel "Beşiktaş nereye koşuyor" iyi bir yere koşmuyor ve hepimizin suçu var bu koşuda..
__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" |