Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 11:23   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbo'dan tarihi çağrı!

Click the image to open in full size.


İbrahim Üzülmez´den hakemlere destek: Selçuk Dereli art niyetli değildi. Hakemlere yardımcı olursak, Türk futbolu için çok daha iyi olacak.

‘Sıkıntılı çıkıyorlar’
Zapotocny'nin gördüğü kırmızı kart sonrasında Beşiktaşlı taraftarlar faturayı Selçuk Dereli’ye kesmiş ve uzun süre hakemi protesto etmişti. Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez, ilginç açıklamalar yaptı ve Selçuk Dereli’ye destek oldu. Deneyimli futbolcu, “Hakemler ilk yarıda kendilerinin de kabul ettikleri büyük hatalar yapınca, baskı altına alındı. Bana göre hala bunun etkisindeler. Hata yapmamak için, maçlara sıkıntılı çıkıyorlar” dedi.

‘Anlayışlı olalım’
Selçuk Dereli’nin art niyetli olmadığını dile getiren İbrahim Üzülmez, “Hakem saha içerisinde bizlerle çok iyi diyaloglar kurdu. Herkes hakemlere yardımcı olursa, artık maçlardan sonra hakemlerin konuşulmayacağı bir ortayı yakalayabiliriz. O zaman karşılaşmalarda da standart oluşur. Yoksa bu kısır döngü sürüp, gider. Türk futbolu için en iyisi, hakemlere karşı biraz daha anlayışlı olmaktır.?Herkes taşın altına elini koymalıdır. Futbolumuz için en iyisi bu” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla