Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 12:21   #59
öznur_bjk
Engel Değil Mesafeler

öznur_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
delgad01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya onlar orada 90 dakika bagriyor takimini destekliyor, siz ise rahatca evden bakiyorsunuz!!

Evde veya bir baska yerde maca baktinizmi kufur etmiyormusunuz??

Adamlar ne yapsin haksizlik ustune haksizlik, sahada futbolcu kufur ediyorsa taraftar haydi haydi eder!!
onlar orda 90 dk bağırıyor takımını destekliyor siz evde rahatça maç izliyorsunuz demişsin...yani biz desteklemiyor muyuz...stada gidememek benim suçum mu? sırf evde rahatça maç izleyeyim diye mi gitmiyorum yani??? ben birgün o stadta olmanın hayalini kurarken, ettiğim her duanın içine "nolur bir gün beşiktaşımı yakından izleyeyim" cümlesini sıkıştırıken, bir forma almak için bile babama haftalarca yalvarırken elinde beşiktaşa yakın olma fırsatı olanların bunu bu şekilde kullanmamaları gerektğini düşünüyorum...
ayrıca siz hiç izlerken küfretmiyor musunuz demişsin...izlerken bir anlık sinirle küfredebilir insan ama sonuçta bu bütün bir stadın aynı anda küfretmesiyle aynı şey değildir...çünkü bilmem kaç bin kişinin aynı anda küfretmesi anlık bir hareket değildir...organize olarak yapılır...bireysel olarak herkes bazen küfreder sonuçta kimsenin ağzını bantlayacak değiliz ya ama benim karşı olduğum hep bir ağızdan organize olarak küfretmek...