Alıntı:
MetiN´isimli üyeden Alıntı
Egitim diyosun da ordaki cogu insan ünili. veya okumus adamlar cogu egitimli . Evet indip sahaya saldırdım da Hakeme yine aynı seyi yapsa yine o sinirle iner saldırırım ben kimseden korkmam 2 jop yicem diye de yapılan haksızlıga göz yumamam . Ben gereken yerde gereken sekilde davranırım küfür de ederim alkıslarım da . Beni bilen bilir bu forumda nasıl biri oldugumu . Ben bizi yenen takımları cok alkıslamısımdır. İyi oynadılarsa hak ettilerse tabi ki alkıslarım. Ama hakemle macı aldılarsa hekemede onlara da tepki mi gösteririm. |
eğitimden üniversiteli olmak yada okul okumayı mı kastediyorsun????arkadaşım okuldan mezun olmak eğitim anlamına gelmez ÖĞRETİM anlamına gelir karıştırmayalım eğitim bambaşka bişey...
senelerdir küfür ediliyor da değişen ne,hakemler federasyon beşiktaş taraftarı bize küfür ediyor, kendimize çeki düzen verelim mi diyor,basıyor cezayı
tribünde yada evde maç izlerken herkes küfür ediyor ama bunu koro halinde yapmak yanlış 10000kişi bir adama küfür ediyorsa ordan haklı olsan bile haksız duruma düşersin ben kimsenin şahsi olarak küfür etmesine karşı değilim olamam zaten
şimdi oturup düşünün küfür bir tepki mi diye ve yıllardır koro halinde edilen küfür neyi değiştirmiş
herkes kendini tatmin etmeyi bıraksın büyük yaratıcı beşiktaş taraftarı sadece küfür ederek mi tepki gösterebiliyor