Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 17:24   #1
can
 
can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado'nun futbol hayatı bitebilir

Beşiktaş'ın başına Delgado'dan gelen üzücü haberlerle "Şimşek"ler çakıyor. 22 Aralık'ta sağ diz kıkırdaklarındaki ağrı nedeniyle İtalya'ya tedaviye gönderilen Arjantinli yıldızın sürekli rötar yapmasının sırrını HTSPOR açıklıyor. İlk yarıda sürekli sağ dizindeki ağrılardan şikayet ettiği için beklenen verimin alınamadığı Delgado'nun büyük bir risk altında olduğu ortaya çıktı.
Ağrıları bir türlü geçmeyen ve buna rağmen siyah-beyazlı yönetimin sakat sakat 7.5 milyon dolara bonservisini aldığı Delgado 1 aydır tedavi görüyordu. Bologna Kulübü Kliniği'nin Arjantinli yıldızla ilgili raporlarının çok da iç açıcı olmadığı öğrenildi. Delgado'yu kontrol eden Bologna Kulüp Doktoru Janni Nanni'nin raporu kondisyoner Stefano Marrone aracılığıyla Mustafa Denizli'ye iletildi.
Daha önce 24 Ocak'ta İstanbul'da olacağı açıklanan Delgado'nun dönüşü son olarak 6 Şubat'a kaldı. Bunun nedeni ise dizine enjekte edilecek son 2 iğne. Dizindeki kıkırdaklara yeterince kan gitmediği ve bu nedenle kendisinden alınan kanın bu bölgeye enjekte edildiği ortaya çıktı.
Delgado'ya iki iğne daha yapılacak. Eğer ağrıları geçmezse bıçak altına yatacak. Nanni'nin söylemine göre iğnelerden olumlu sonuç alınamazsa dize artroskopi yapılacak. Bu durumda da Delgado yüksek oranda sezonu kapatacak.
__________________
can Ofline   Alıntı ile Cevapla