Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 17:36   #65
ztokyay
KARTAL YUVASI

ztokyay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15

Yahu bırakın yok küfür olmaz şu olmaz bu gibi avrupalı olma durumlarını burası türkiye avrupa olsa ok denilenin yanındayım ancak hem yönetim beni düdükleyecek hem hakem hakkımı yiyecek hem takım kafasına göre ruhsuz oynayacak bende buna susayım hatta tam tersi alkışlayayım istersen..400.000 tl sadece küfür yüzünden ceza ödediğini kulüb diyor peki soralımmı acaba kulüb yönetimi bizi kendi beceriksizliklerinden ne kadar ceza ödettirdiler.Sonuçta oraya gelen taraftar liverpool maçında 132 desibel sesi çıkarttı o zaman taraftara taraftardıda şimdi beşiktaşlı olmuyor denizli maçındakiler..Geçeceksiniz bunları burada pemebe tablo çizmekle yok acizlik vs diyene kadar acaba bu şekilde bön bön sadece bakmakla acaba hangi taraf daha aciz kalıyor.Ya birşeyler yapılacak yada ense traşını göstereceksin.Kapalı üst e 50 bin söz söyleyenler bir baksın acaba o üst tribün olmasaydı beşiktaşta acaba bu kadar yukarılara çıkarmıydı çünkü asıl çarşı o üst tribünki 30 yıldır mevcut insalara dil uzatırken daha dünyada olamayanlar bile konuşuyor..Geçmişe bakında sonra acizlikten bahsedelim..Seba kovulurken o küfürü edenler kimdi yada kimler bunu yaptırdı bir düşünmek lazım..Bu yönetime layik bu küfür çünkü onlarda önceki yönetimi gönderme adına tüm taraftarı kullandı ve saydırtarak göndertti biraz duyguları bırakıp düşünün..Artı bu takım bu zihniyetle yine şampiyon olamayacak istediği kadar da taraftar desteği olsun yine olamaz çünkü federasyon şampiyonu belirlemiş artı heleki böyle ruhsuz bir futbolcu topluluğu ve özürlü bir yönetimde mevcut olursa hangi şampiyonluktan bahsedebiliriz hayal bunlar hayal..Bize ruhku oyuncu ve harbi adam gibi adam yönetim lazım başka bu işin çıkışı yok..Masaya vurduğunda tükürdüğünü yalamayan adam lazım,gidip söylediğini yutan,kıvıran ve onun bunun poposunu yalayan yönetimle ancak 4. yada 5. bitiririz bu ligi..

Sözün bittiği yerdeyiz....
ztokyay Ofline   Alıntı ile Cevapla