27-01-2009, 12:25
|
#2 |
ÇUKUROVA KARTALI
| 88'LİK DEDENİN ÖLÜM SEBEBİ SEKS FANTAZİSİ “Eşim vibratör takıp seks yapmak istedi. Kabul etmediğim için kavga çıktı. Bıçakla ve keserle öldürdüm.” Denizli'nin Akalan Beldesi'nde, bıçaklanıp başına keserle vurularak öldürülen 88 yaşındaki M E.'nin katilinin, 28 gün önce evlendiği K. E. (42) olduğu ortaya çıktı. Cinayeti, E.'nin belinde takılı olan vibratör çözdü. K. E., eşini seks fantazisi yüzünden öldürdüğünü itiraf etti. “Eşim vibratör takıp seks yapmak istedi. Kabul etmediğim için kavga çıktı. Bıçakla ve keserle öldürdüm.” DOSTUNA ÖZEL EROTİK POZ! 14 yıllık eşini arkadaşıyla aynı yatakta gören koca, arkadaşını baltayla öldürdü. Samsun'da ilişki yaşadığı 3 çocuk babası 44 yaşındaki S. Y.'in, kendilerini yatakta yakalayan eşi tarafından baltayla öldürülmesini seyreden 2 çocuk annesi R.P.'ın iç çamaşırı ile verdiği erotik pozları ortaya çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan P. çiftinin evinde, soba bacasına gizlenmiş halde bulunan cep telefonuna ait hafıza kartlarında yer alan görüntülerin öldürülen Y. tarafından çekildiği belirtildi. R.P. ifadesinde, eşini aldattığını kabul etti. Ancak cinayetle ilişkisi olmadığını ileri sürdü. "EŞİM KENDİMİ ASMAM İÇİN İP ALDI" Eskişehir'de kendisini aldattığını öne sürdüğü eşini, evlerinin banyosunda balta ve bıçakla öldüren koca, ''Eşim kendimi asmam için ısrar etti ve ip aldı. 2 bira içtim, gerisini hatırlamıyorum” diyerek kendini savundu. 22 Aralık 2008 tarihinde meydana gelen olayda Ramazan Battal Ö. (43), oğlu Kemal Ö.'yü (20) cep telefonunu satması için çarşıya, kızı Mediha'yı da (18) arkadaşına gönderdikten sonra banyoda bulunan eşi Şennur Ö.'yü (41) bıçak ve baltayla yaraladı. Ağır yaralanan Şennur Ö. kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
__________________ |
| |