Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2009, 17:59   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beckham'a kötü haber

İtalya Serie A'da ikinci devrenin başında Milan'a kiralık olarak gelen David Beckham'ın İtalya macerası kısa sürecek. Milan'da mutlu olduğu yönündeki açıklamalarıyla İtalya'da kalmak istediğini her fırsatta belirten Beckham'a hocası Bruce Arena'dan izin çıkmadı.
Click the image to open in full size.
LA Galaxy Teknik Direktörü Bruce Arena, Beckham'ın kesinlikle İtalya'da kalma gibi bir durumunun olmadığını belirterek Milan'da sözleşmesinin bitiş tarihi olan Mart ayında Los Angeles'a dönmek zorunda olduğunu belirtti. LA Galaxy'nin yüksek standartları olan bir kulüp olduğunu belirten Arnea "Milan'la belirli şartlar içerisinde bir anlaşma yaptık. Başka hiçbir menajerden, başkandan, futbolcudan veya avukattan sorumlu değiliz." ifadelerini kullandı.

ANCELOTTİ NE FAYDA

Milan'ın patronu Carlo Ancelotti de daha öne bir İtalyan radyosuna yaptığı açıklamada "Hepimiz Beckham'ın kalmanı umuyoruz. Eğer o giderse eminim ki herkes üzülecek. " demişti.Kısa sürede Milanlı taraftarların da sevigisini kazanan İngiliz yıldız geçtiğimiz gün oynanan Bologna maçında ilk golünü atmıştı. Kaka'yı takımda tutarak koltuğunu iyice sağlamlaştıran başkan Silvio Berlusconi'nin Beckham konusunda nasıl bir yol izeleyeceği ise merak konusu.

33 yaşındaki İngiliz yıldızın sözleşmesine göre 22 Mart'ta Amerika'ya dönerek sezonun açılış karşılaşması olan DC United maçındaki yerini alması gerekiyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla