Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 09:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
raul olaya el koydu

Real Madrid'de son yıllarda yaşanan en büyük skandalların ardından, takım kaptanı Raul Gonzalez ilk kez konuştu. Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen mali kongrede kulüp Başkanı Ramon Calderon'un lehinde oy kullanması için delege olmayan kişileri oylamaya dahil ettiği ve bu olayın gün ışığına çıkmasından sonra başkanın istifa etmesinin ardından, Real Madrid'de hala stresli ortamın hakim olduğu gözleniyor.

Bu konuyla ilgili olarak konuşan Raul, yaşananların herşeyden önce Real Madrid'in imajına ve tarihine zarar verdiğini söyledi. Yöneticilerden futbolculara kadar herkesin gelişmelerden olumsuz olarak etkilendiğini söyleyen Raul, Kulüpte huzurlu bir ortamın sağlanması için bir kaptan olarak elinden gelen çabayı göstereceğini sözlerine ekledi. Şuan için mutsuz olduklarını söyleyen Raul sözlerine " Kulübümüz öncelikle zedelenen imajını onarmak zorunda. Umuyorum ki önümüzdeki aylarda bu yaşadıklarımız sona ermiş ve kulüpce toparlanmış olarak insanların karşısına çıkmış olacağız ve tabiki takımımızda hak ettiği yere gelecektir" şeklinde devam etti.

Şuan için tek amaçlarının lider Barcelonayı yakalamak olduğunu ifade eden Raul, gerek takım oyuncularının gerekse yöneticilerin biran önce yaşananların üstesinden gelmeleri gerektiğini söyledi. Raul " Umarım yapılacak olan seçimlerde herşey yoluna girmiş olur. Biz zaten şuan en çok taraftarlarımızı önemsiyoruz çünkü bizlerde farkındayız ki, geçirdiğimiz bu zor zamanlar en çok onları üzüyor. Ben ve takım arkadaşlarım tekrar taraftarlarımızı mutlu etmek ve endişelerinden uzaklaştırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Birçok başkan adayı ve yapılabilecek yeni flaş transferler hakkında konuşmayı erken bulduğunu söyleyen Raul, özellikle yeni gelecek olan başkanın kendisini taraftarlara kabul ettirmesi için Messi gibi bir ismi takıma kazandıracağı söylentilerini de yersiz bulduğunu ilave etti. Messi'nin çok büyük bir futbolcu olduğunu, oynayacağı her takımda büyük işler yapabileceğini söyleyen kaptan buna karşın netlik kazanamamış olaylar üzerine fazla konuşmanın doğru olmadığının altını çizdi.

Son olarak Real Madrid taraftarlarınca istenmeyen oyuncular olan ve her maçta ıslıklanan Marcelo ve Drenthe hakkında da konuşan Raul, onların takım için çok önemli olduklarını gerek antrenmanlarda gerekse dışarda sürekli sabırlı ve azimli olmaları gerektiğini kendilerine öğütlediğini söyledi. Raul " Dünyanın en zor taraftarlarıdır Real Madrid taraftarı bu yüzden bu iki takım arkadaşıma da sabırlı olmaları gerektiklerini her fırsatta söylüyorum. Yaşları henüz çok genç, takımın en genç oyuncuları. İnanıyorum ki zamanla kalitelerini ortaya koymayı başaracaklardır ve taraftarların gönlünde taht kuracaklardır" dedi
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla