Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 12:15   #90
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maça giden arkadaşlar, bir baksınlar tribünde küfürlerin nerede başladığına ve kimler tarafından yönlendirildiğine. Bu kişilerin çıkıp bedava bilet için kimleri tehdit ettiklerine. Biraz daha devam edelim bu kişilerin biletlerinin kimler tarafından alındığını araştırsınlar.

shawnodese arkadaşlm dediklerine hak veriyorum ancak şu kısmına takıldım açıkcası... Eğer beşiktaş yönetimi bir kaç serserinin tehdidiyle bazı kişilere rant sağlayıp maçlara bedavaya sokuyorsa bu yaşanılan küfür problemininde en büyük sorumlusudur...Sen 106 yıllık büyük bir kulübün yönetimiysen ve bunlara pabuç bırakıyorsan ya oradan gitmek durumundasındır ya da bu yaşananlarda kalkıpta taraftarı kötü çocuk gibi medyaya malzeme etmemelisin..
Küfür konusunda daha önce de dediğim gibi bu taraftar klübün şu anda yönetilemesinden dolayı tek sahibi olarak kalmıştır...ve yanlış dahi oılsa tepkisini en kestirme yoldan gösterme durumunda kalmaktadır..Burada herkes üstüne düşen görevi yapmaya çalışsa taraftarda kendi üstüne düşeni mutlaka yapacaktır....
Kulübe sahip çıkmak kulübe ceza sağlamak değildir. Milan taraftarı Kaka'yu sattırmamak için neler yaptı ve sattırmadı?
Kulübe sahip çıkmak küfürle olmaz. Başarısız yönetimin de işine gelir küfürler. mazeretleri olur. Üstelik ödenen para Beşiktaş'tan çıkıyor. Yönetici kuküne para verirse de hibe değil borç veriyor.
bakın etrafınıza Beşiktaşlı olduğu bilenen büyük iş adamlarından kaç tanesinin firması Belşiktaş a sponsor.
Ne yazık ki belli yerlere gelmek için belli kişilere yüz verenler şimdi bedellerini ödüyorlar.
Bu arada Yönetim bedavaya taraftar içeri alıyor demedim. Küfür etmek için stada gelen bir takım kişilerin finansmanı belli kişilerce sağlanıyor dedim. Bu ikisi çok farklı iki kavram. İlave olarak bedava bilet taraftar içeri bedava girsin diye verilmiyor. O biletler belli yerlerde satılıyor. Sağlanan kazanç belli kişilere kalıyor. 1.000 tane bedava bilet 15 TL den satılsa 15.000 TL havadan gelen para ki o biletler 15 TL den daha fazlaya satılıyor. istenen 1.000 tane de değil.
Bu biletleri alamayınca da küfürlere baş vuruluyor (Fırsat bulunur bulunmaz).

Beşiktaş a ceza aldıran, zarar veren hiç bir olgu Beşiktaş a sahip çıkmak olarak adlandırılamaz...
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla