Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 15:44   #92
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende gösterilen sahiplenmenin küfürle olmasından yana değilim... Belirtmek istediğim yönetimin acizliğinden dolayı bunları yaşıyoruz ve maalesef yaşamaya da devam edeceğiz...Bedava biletler konusunda her ne şekilde olursa olsun birilerine rant sağlanmasının önüne geçmesi gerekende yönetimdir.. Eğer ki bu yola başvuran birileri varsa tespit edilmeli ve gerekiyorsa ihraç edilmelidir.. Aksi halde yine olan Beşiktaşımıza olacaktır...
2010 dan önce yeni bir yönetim gelmesi çok zor. Buna tüzük engel. yeni gelen yönetim 2010 da tekrar seçime gitmek zorunda. O yüzden aday çıkmaz.
2010 a kadar bu yönetim başımızda olacak, mecburen.
Bunun için Beşiktaş yönetimi gitsin diye çalışmak yerine, yada küfür gibi olaylara başvurmak yerine 2010 a kadar Beşiktaş a destek olalım. Teknik kadrosuna, futbolcusuna, basketbolcusuna ve diğer branşlardaki sporcularına.
Yönetim, MHK, federasyon her fırsatta gene eleştirilir, maç bitiminde protesto edilir, bilboardlarla protesto edilir, maça gelmeden protesto edilir, protesto gösterileri yapılır ama salonda ve stadlarda küfür ve protesto yerine takıma destek olunmalı, rakip baskı altına alınmalı ve illa tepki gösterilecekse bu küfürle değil, küfürsüz ve yaratıcı bir biçimde gösterilir. Hakeme allah belanı versin deme, evine gitmek nasip olmasın de (ki bu daha önce dendi); hakemin her düdüğünden sonra küfür yerine pozisyonla ilgili doğru düşünüleni tempolu şekilde söyle (Eskişehir maçında yapıldı, "bela okuma kısmı hariç") . Bunlar daha önce yapılanlar. Daha bunun gibi bir çok şey yapılabilir.
Beşiktaş taaftarı başın öne eğilmesin i hakları gasp eilirken söyleyen taraftar. ki o zaman da haklarımız bugünler kadar yeniyordu. 30 senedir o beste hala konuşulur.
O yüzden tepkimizi doğru bir şekilde gösterelim. Haklı davamızda haksız duruma düşmeyelim.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla