Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 19:15   #96
ztokyay
KARTAL YUVASI

ztokyay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15

Bazı konulara katılıp bazılarında ise katılamıyorum çünkü 2010 da yine bu yönetim aday ve karşısına çıkacak aday da yok,olamazda çünkü bu ateşten gömleği ve bu borcu üstlenecek bir enayi bulunacak gibi değil...Kolon gibi adamı iş yaparken küstürüp gönderdiler..Bu takımı destekleme işine tabiki herkes gibi katılıyorum ve yapıyorumda ancak bu kadar ruhsuz oynayan çürükleride bir şekilde daha nasıl yönetime gösterip ayıklattıracağız bilmiyorum ama artık ruhsuzlar bu takımdan gönderilmeli..Zamanında bir bakın feyyaz,metin,ali,oktay gibi ruhlu kral oyuncularımız en ufak hatalarında aforoz edildiler..Bir kere bu takım zamanında kırmızı kart nedir bilmezdi..En centilmen takım diye ödüller almış bir takımdır..Ancak yapılanları hala sindirmek ve körü körüne desteklemek güneşi balçıkla sıvamaya benzer çünkü taraftara gelince hem yönetim hem bu takım hiç acımadan tüm hakkını yedi,kan kusturdu peki bu şekilde devam ettirilmesine mi destek verelim bir şekilde tepkimizi de göstermeliyiz ( bunun içinde illaki küfür edelim demiyorum ) ancak geçmişe bakıldığında ben çok kez seba zamanında kulübün kapısına dayanıp gereken tepkimizi verip alacağımız cvp ları,sözleri almıştık..

Sözün bittiği yerdeyiz....
ztokyay Ofline   Alıntı ile Cevapla