Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 09:07   #31
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Takımı beğendim..tabi Antalyasporun da çok kötü oynaması bunda etken faktörlerden birisi..Tabi Bobonun golleri mutluluk verici..Bobo OYNAMAK İSTEDİKTEN sonra bu takımda hertürlü formayı alır..Önce kendisi isteyecek sonra hoca verecek..Hoca nın elinde 3 formda ve kaliteli forvet varken seçim yapması kolay olmuyor..Hangisini kesip,diğerine forma verse tarşılacak,eleştirilecek bu aşikar..Ayrıca nedir bu Nobre takıntısı bir türlü anlam veremiyorum..Arkadaşlar Nobre Beşiktaş formasını geldiği ilk günden bu yana hakkıyla terleten YEGANE oyunculardan..Hiç hoş yorumlar değil bunlar..Ayıptır,günahtır..Neyse onun için 3 oyuncudanda akıllı bir şekilde faydalanmak şart..Takım 4-3-3 e yavaş yavaş alışmaya başladı..3 lü ortasahada oynayabilecek futbolcumuz çok az iş dönüp dolaşıp Transfer mevzuna geliyo..Eğer adam akıllı bir ortasaha oyuncusu alınırsa bu taktik iş yapar..Eğer alınmazsa çift önlibero önlerinde Delgado(yusuf) oynacak sanırım..zaten delgado ile yusuf bir arada düşünemiyorum..Sonumuz olur valla..Ya şu Ekreme ne dyiyeyim ya..Bazılarına göre (hala) Beşiktaşın topçusu değil ancak Takımın en banko oyuncusu oldu..Hoca taktiği yazarken ilk Ekremi yazıyo sonra gerisini getiriyor..Bu Emeği,forma aşkı,mücadelesi için Binlerce kez teşşekkürler EKREM DAĞ..

Konu RamesooN tarafından (29-01-2009 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla